Missie Update

Hallo wereld,

Gelukkig nieuwjaar! Mogen jullie veel succes hebben met het analyseren van data dit jaar, zei het op de pc of in het leven. Want het leven is natuurlijk ook niets anders dan het analyseren van en reageren op data, nietwaar?

Helaas heb ik nog geen mooie logo’s van jullie ontvangen voor Dataridder vorig jaar. Zelf heb ik ook weinig tijd gehad om aan een logo te werken, dus ik heb de deadline dan maar uitgesteld tot 1 maart. Een nieuwe kans voor jullie dus om jullie eigen creativiteit los te laten op het uiterlijk van Dataridder, voordat ik dat zelf doe of er iemand anders voor inhuur!

Ook is het al lang tijd weer voor een nieuwe missie. En het is ook geen slecht idee om een aantal van die Riddermissies waar ik naar gehint had te definiëren.

Riddermissies:

1. Tutorial

Wat?: Schrijf een tutorial over een van de genoemde tools of vaardigheden in dit bericht of een ander relevant data science onderwerp.

Hoe?: Gebruik bijvoorbeeld Word of een andere teksteditor naar keuze en mail het naar mij. Voel je vrij om plaatjes toe te voegen maar let op met copyright alsjeblieft. Mijn email adres is sedaniel@dataridder.nl.

Waarvoor?: Het aantal punten is afhankelijk van het onderwerp en de kwaliteit van de tutorial, maar als de tutorial geplaatst wordt loopt het punten aantal op vanaf 500 Ridderpunten en Datapunten.

2. Project Showcase

Wat?: Stuur een tekstbericht en/of plaatje/video en/of code van een data science project dat je hebt uitgevoerd.

Hoe?: Per email naar sedaniel@dataridder.nl. Opnieuw, let op met copyright.

Waarvoor?: Dit hangt opnieuw af van het project, en opnieuw is het minimum weer 500 Ridder- en Datapunten. Ook wordt je project natuurlijk geshowcased op Dataridder! Iedereen zal je aanbidden.

Heldenmissie:

Vertel wat over je Data Science baan! Meer daarover in dit bericht.

Dat is alles voor nu.

Tot de volgende keer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.